Uudised

Esimene Classic Judo Cup sai edukalt teoks

Nüüd lubatud intervjuu Classic Judo Cupi peakorraldaja Andre Sepaga.

Kuidas tulid mõttele sellist võistlust korraldada?
Olime poistega Otepääl Marguse laagris ja trennides tuli juttu, et keegi võiks korraldada vanade reeglitega võistluse. Tundus väga lahe idee ja nii ma siis mõtlesin, et kui keegi ei taha võistluse korraldamist enda peale võtta, siis võin mina seda teha. Oleks ka endale paras väljakutse.

Mis olid suurimad väljakutsed võistluse korraldamisel?
Suurim väljakutse oli osalejate kokkuajamine ning võistlejate arvu ja mastaabi prognoosimine. Paljud lubasid suusõnaliselt tulla, aga lõppude lõpuks jäid ikka paljud potentsiaalsed tulijad tulemata.

Kas ootused võistluse toimumise osas said teoks?
Mul oli kaks ootust: et rahvas saaks hea emotsiooni ja et tuleks rohkem vanakoolimehi kohale, kes on judo juba ära lõpetanud või on lõpetamas. Esimene ootus sai teoks! Kes saalis kohal olid, nägid võitluslike matše ja lennukaid heiteid. Publikut oli kohal üllatavalt palju ja oli tunda imelist atmosfääri. Teine ootus täitus ainult osaliselt, oleks võinud veelgi rohkem veterane kohale tulla. Suur kummardus siiski neile, kes kohale tulid nii mati peale kui mati kõrvale pealtvaatajana kaasa elama. Eesmärk on hoida ka Eesti judopere ühtsust ning vanu tuttavaid kokku viia. Teie emotsiooni ja elamuse pärast ju neid võistluseid tahakski korraldada.

Kas järgmine aasta on samasugust võistlust oodata?
Kuna sain väga palju positiivset tagasisidet treeneritelt, siis on endal küll soov korraldada sarnaseid üritusi veel. Praegune mõte oleks juba uus turniir teha kevadel! Pean kindlasti ära mainima, et oli suur rõõm korraldada Classic Judo Cupi ja ma poleks seda teha saanud ilma suurepäraste sponsoriteta, kelleks olid Joel Rothberg (Latberg Holding), Martin Kallavus ( Verge EESTI OÜ) ja ka Tartu LV ning Eesti Judoliit.
Suur aitäh kogu abipersonalile, kes jõu ja nõuga aitasid.

Mõned pildid:
https://drive.google.com/open?id=0B7DhsEN7r5_SMnNEMFNYSlozV2c&authuser=0