Uudised

Klubide Karikal võidutsesid Audentes ja Aitado

Laupäeval toimunud judo klubide karikavõistlustel lõpetas Audentese SK kuus aastat kestnud Tartu Do ülemvõimu ning pärjati parima klubi tiitliga.

Tartu Do on klubide karikavõistlustel võitnud täiskasvanute klassis esikoha alates 2008. aastast ning rändkarikat on hoitud enda käes viimased kuus aastat.

Tartu Do kodusaalis toimunud võistlustel oli täiskasvanutes esindatud viis klubi ning Audentese võistkond alistas kindlalt kõik neli vastast. Tavaliselt vähemalt kahe meeskonnaga väljas olevat Tartu Do-d kimbutasid sellel aastal vigastused ning eemale jäi kaks esivõistkonna maadlejat. Siiski suutsid nad ennast medalile maadelda ning kokkuvõttes neile kolmas koht.

Ülejäänud kohtade pärast käis tihe rebimine ning kolm klubi saavutasid kõik kaks võitu ning seejärel hakati lugema võidetud kohtumisi ja punkte. Hõbedase autasu viis siiski koju judoklubi Yawara, kes eelmisel aastal esimest korda maadeldes saavutas pronksi ning nüüd liikusid n-ö poodiumil koht ülespoole.

Audentese võiduka meeskonna koosseisus maadlesid Pärt Laas, Künter Rothberg, Tanner Saar, Kristjan Tõniste, Aigars Milenbergs ning Dmitri Lepp. Kusjuures Pärt Laas maadles nii täiskasvanute kui noorte võistkondade eest ning tal oli väga tihe võistluspäev, kus pidi lausa ühelt matšilt otse teisele jooksma.

Noorte seas saavutas võidu Aitado, teine koht kuulus Do-le ning kolmas koht Audentese noorte võistkonnale.