Uudised

Pärt Laas Poolas napilt poodiumilt väljas

Töisel nädalavahetusel näitavad noored jätkuvalt head vormi. Poolas Bielsko Biala kadettide ühel rohkearvulisemal EK-etapil on Pärt Laas saavutanud 5nda koha! Pärt maadleb kehakaalus -66kg ning on sellel aastal igal osaletud EK-etapil jõudnud esiseitsme hulka. Poolas ei olnud medal kaugel kui pronksimatšis kaotas Pärt ainult shidodega türklasele. Audenteses õppiv Elva judoka on igatahes väga heal kursil seoses suviste tiitlivõistlustega. Palju õnne Pärt ja küll need medalid ka tulevad:)
Poolas võitis veel Caris Helena Kaup Ookami klubis oma esimese vastase, kuid seejärel kaotas lohutuseringides, teised võistlejad piirdusid ühe matšiga.
Samal ajal Minskis toimuval täiskasvanute European Openil võitis Andre Seppa esimese ringi vastase ning kaotas teise matši yukoga.

Homme on Poolas maadlemas: Aslanbeg Puhm (Dodze), Rene Sulg (Rei), Kalev Villem (Aitado), Britt Maiste (Aitado) ning Annika Karilaid (Aitado).
Minskis maadlevad: Klen Kristofer Kaljulaid, Georgi Ladõgin, Kristjan Tõniste, Jevgeni Salejev, Aleksandr Marmeljuk, Mattias Kuusik, Grigori Minaškin, Juhan Mettis ning Mihkel Jõemägi.

Live tulemused nagu ikka: Ippon.org ning Minski live-ülekanne eju.net paremal küljel.

11117371_1108192819194336_1799219567_n (1)