Uudised

Sügishooaja algus

13.septembril peeti Tallinnas ka treenerite kutseeksam, kus 15 treenerit pikendasid või taotlesid kõrgemat kutset. Eriliselt tahaks ära märkida, et Dmitri Budõlin liitus edukalt V taset omavate judotreenerite nimekirjaga.

14.septembril peeti Narvas juba XIII Narva Judo Cup, mis andis sügishooajale ilusa alguse. Pika päeva jooksul oli võistlemas üle 400 judoka, kes võtsid mõõtu A,B,C ja D klassis. Võistlustel peeti arvestust ka klubide arvestuses ning edukamatele klubidele olid välja pandud ka rahalised auhinnad. Esimene koht läks kindlalt Venemaale, Tveri, kes võitis kokku 7 kulda. Samas olid nemad kohal ka suurima võistkonnaga, maadlemas oli lausa 47 judokat. Teise ja kolmanda koha vahel oli tihe rebimine- nii Tallinna Ookamil kui Valgevenel oli võrdne arv esikohti, kuid määravaks said just teised kohad, mida Ookamil oli kahe võrra rohkem.  Tulemuste protokollid on saadaval 2013.a tulemuste rubriigi all (lehekülje allservas).

15.septembril võistleb Juhan Mettis Rijekas Grand Prix-l ning tema esimeseks vastaseks on Montenegro esindaja Marko Radulovic. Juhani matšidele saad kaasa elada ippon.tv-i ning ippon.org-i vahendusel. Võistlus algab Eesti aja järgi 11.00.