Uudised

Tallinn European Open Men sel nädalavahetusel

Sel nädalavahetusel toimub Tallinnas täiskasvanute Euroopa Karikaetapp judos. Võistlus toob kohale 21 riigi esindajad, kokku ligi 200 sportlast. Lisaks kõikidele lähisriikidele on kaugematest tulijatest võistlemas ka Ghana, Kanada, Iisraeli ja Armeenia esindajad.

Eesti koondise koosseisus asub võitlustulle 21 judokat, kohal on kogu täiskasvanute koondis ning meie juunioride paremik.Täiskasvanud saabusid kolmapäeval Šotsi treeninglaagrist, kus anti koos Venemaa koondisega vormile viimast lihvi. Eestlaste peamisteks medalilootusteks on laupäeval Elnur Alijev (-60kg) ja Künter Rothberg (-73kg) ning pühapäeval Aleksander Marmeljuk (-90kg). Pühapäevase võistluspäeva kõige põnevamaks võistluskaaluks kujuneb ilmselt meeste raskekaal, kus Eesti on esindatud nelja võistlejaga (Martin Padar, Juhan Mettis, Dmitri Lepp, Hennrich Sildveer). EK etapp on justkui peaprooviks enne 21-23.juuni kadettide EM-i, kuhu Eesti Judoliit ootab 500 võistlejat. Võistlus leiab aset Tallinna Tehnikaülikooli spordihoones. Algus on mõlemal päeval kell 11, laupäeval algab finaalblokk 16.00 ja pühapäeval jooksvalt pärast eelringe.

Sissepääs on tasuta.

Live stream ja live ülekanne SIIT!