Uudised

EM-i medaliomaniku Kuusiku õnnitlemine Otepääl

EM-l pronksmedali võitnud Mattias Kuusik siirdus juba kaks päeva pärast võistlust Otepääle spordilaagrisse, et teha veel viimaseid ettevalmistusi Euroopa Noorte Olümpiapäevadeks. Eesti Judoliit ning judoklubi Do tahtsid ka omalt poolt Mattiase medalit tähistada ning seega leidis kolmapäeva õhtul laagris aset väike kokkusaamine. Mattiasele anti üle spetsiaalselt tehtud T-särk, Eesti judo 40 raamat ning EM-i meeneid. Väikesed laagrilised said medalit oma käega katsuda, küsimusi küsida ning õhtu staarilt autogrammi paluda. Päeva lõpuks pakuti kõigile laagrist osavõtjatele torti ning maasikaid. Väikesed judokad said sellest õhtust kindlasti innustust ja motivatsiooni juurde ning hoiavad hoolega oma autogramme.

DSC_0491

Mattias autogramme jagamas

DSC_0505

Koos treener Andres Põhjalaga