Uudised

Erakorraline DAN eksam

Vastu tulles SK Do peatreeneri Andres Põhjala ja Eesti Judoliidu palvele toimus 29.juunil 2013 aastal Otepääl Marguse puhkekeskuses erakorraline DAN-eksam. Eksami algus 12.30 ja lõpp 14.00.

Erakorraline eksam oli põhjendatud asjaoluga, et  sinist vööd (II kyu) kandev Mattias Kuusik, viibib sageli treeninglaagrites ja võistlustel ning tal on väga raske leida aega, et osaleda korralisel eksamil. Mattias on aga oma võistlustulemuste põhjal väärt kõrgema astme vööd kui ta momendil kannab.

Kuna Margusel toimuvas SK Do suvelaagris viibisid mitmed kõrge kvalifikatsiooniga senseid, kes nõustusid osalema eksamikomisjoni töös, sai erakorraline eksam teoks ning kulges väljakujunenud korra ja traditsioonide kohaselt.

Eksamikomisjon koosseisus: Riho Rannikmaa, Aavo Põhjala (mõlemad VI DAN) ja Riina Toomis (IV DAN omistas eksamitulemuste põhjal Mattias Kuusikule pruuni vöö (I kyu). Eksami koondhinne: 4.

 

Riho Rannikmaa

EJL DAN-kolleegiumi esimees