Uudised

ENOP-i avamistseremoonia

Siit lingilt saad vaadata, kuidas Mattias Kuusik ENOP-i avatseremoonial Eesti lipu staadionile kannab. (http://new.livestream.com/accounts/4543905/events/2225431 Lingi avanedes peab kerimisriba pealt valima 33nda minuti).  Ürita ka teised judokad üles leida:) Tundub, et judo on sellel aastal väga populaarne ka naaberriikides. Nt nii Soome, Läti kui ka Leedu lippu kannavad judokad:) Judo loosimine toimub esmaspäeval ning võistlus algab teisipäeval. 

Eesti delegatsioonis on 41 sportlast viiel alal ning kokku on Utrechtis võistlemas pea 2500 sportlast üheksal alal üle kogu Euroopa. ENOP-i avamistseremoonia on üldiselt väga sarnane täiskasvanute OM-ga. Toimub sportlaste sissemarssimine, avatakse mängud, üks esindaja võistlejatest, kohtunikest ja treeneritest annab olümpiavande, toimuvad suurejoonelised esinemised ning  tuuakse sisse olümpialeek, mis on süüdatud Kreekas, olümpia sünnikohas.