Uudised

Kadettide MM päikselises Miamis

8-11. augustil toimub päikselises Miamis kadettide aasta tippsündmus, U-18 maailmameistrivõistlused, kuhu on pärast pikka reisi kohale jõudnud ka Eesti delegatsioon. Loodame, et keerulise ajavahega kohanemine läheneb edukalt ning see vormile mõju ei avalda. Eestlastest astuvad matile tartlane Mattias Kuusik ning tallinlane German Duran. Kuusik saavutas sellel aastal kadettide EM-l kolmanda koha ning Duran seitsmenda. Mõlemad maadlevad kehakaalus -81kg 10ndal augustil. Eesti siseselt tugevad konkurendid saavad nüüd teineteisele sparringupartneriks olla ning rahulikult võistlusteks valmistuda. Rohkem infot võistluste kohta ijf.org ning eju.net kodulehtedelt.

 

Ippon.tv kohaselt algab Miami kadettide MM-i ülekanne laupäeval 16.45. Nii Mattiase kui Germani esimesed matšid toimuvad avaringis nii et ootame kõiki live-streami vahendusel arvutiekraanide taha kaasa elama. Kuna video ülekanne toimub youtube vahendusel, on võimalik videot ka tagasi kerida ja matše tagantjärele vaadata. Pöidlad pihku ja poistele palju edu!

DSC_0424DSC_0437DSC_0421