Uudised

Mattias Kuusikule kadettide MM-lt 9.koht

Miamis toimuval kadettide MM-i saagiks jäi Mattias Kuusiku 2 võitu ning German Durani 1 võit.  Mattias saavutas sellega väga tubli üheksanda koha. Samuti kehakaalus -81kg võistlev German Duran kaotas teises ringis hilisemale kaalu võitjale Krieber Gagnonile, kes alistas poolfinaalis 3-kordse kadettide Euroopa meistri Mihhail Igolnikovi. Loodame, et poisid võtsid võistlustelt kaasa kasulikke kogemusi ning siirduvad järgmisel aastal edukalt juuniorite vanuseklassi. Mõlemal on kindlasti potentsiaali, et Eesti täiskasvanute koondisele kandadele astuda ning ka kogemustepagas on juba muljetavaldav. Miami MM-ga on kadettide rahvusvaheline hooaeg sisuliselt lõppenud ning jäänud on veel sügisesed Eesti Karikasarja etapid ning klubide karikas. Kadettide võistluskarusellist jääme mäletama kindlasti Mattias Kuusiku pronksmedalit kodusel Tallinna EM-l, mis pakkus kõigile pealtvaatajatele ohtralt emotsioone ning kõige enam kindlasti päevakangelasele endale.

MM-il osales kokku 77 riiki ning 530 võistlejat, mis teeb sellest suurima ja kõrgeima tasemega kadettide rahvusvahelise judovõistluse. Kehakaalus -81kg oli võistlejaid kokku 39. Detailsed võistlustulemused: Siit!