Uudised

2020.a OM toimub Tokyos

Septembri algul saabus rõõmustav sõnum, et 2020.a olümpiamängud toimuvad judo sünnimaal Jaapanis, Tokyos. Loodame, et Tokyo OM-l jagatakse medaleid välja ka võistkondlikul judo võistlusel. Tokyo edastas hääletusel Istanbuli ning varasemalt oli valikust välja langenud ka Madrid. Tokyos toimusid olümpiamängud ka 1964.aastal.

Lisaks anname teada, et kalendri muudatusena toimub 2014.a oktoobrikuus Tallinnas European Open (nii meestele kui naistele), mis on ka Rio OM-i kvalifikatsioonivõistlus. Varasemalt korraldati Tallinn European Openit juuni keskel, vahelduvalt ühel aastal naised ja teisel mehed. Alates järgmisest aastast hakkab Eesti korraldamas European Openit igal teisel aastal (mehed-naised koos) koosValgevene pealinna Minskiga. 2013.a on EOpen Minskis, 2014.a Tallinnas ning 2015.a uuesti Minskis jne.

Soovime palju õnne ka maadlejatele, sest 8.septemberil kinnitati ROK-i istungil maadlus uuesti olümpiamängude kavasse (vähemalt kuni 2024.aastani).