Uudised

Juuniorite EM toimub sel nädalavahetusel

Täna sõitis juuniorite koondis Sarajevosse, kus homme saab avapaugu Juuniorite EM. Kahjuks pidi viimasel hetkel pöidlaluu murru tõttu võistlusest kõrvale jääma Rustam Kerimhanov, ent ülejäänud poisid üritavad endast siiski parimat anda. Võistlustel osaleb 400 judokat rohkem kui 40 riigist.

Täna õhtul pärast loosimist on oodata võistlusprotokolle ning homme astuvad matile Ants Oscar Pertelson ning Tevol Tamm (mõlemad -66kg), laupäeval maadlevad Kristjan Tõniste ning Andre Seppa (-73kg) ja traditsiooniliselt pole puudu ka raskekaalu maadlejad- nimelt on pühapäeval võistlemas Hennrich Sildveer. Hennrich hoiab Euroopa reitingus kümnendat kohta ning läheb kindlasti kõrget kohta püüdma. Võistlused algavad kohaliku aja järgi 10.00 ning traditsiooniliselt saab kogu info www.eju.net võistluskalendri alt.