Uudised

Selgusid Eesti meistrid Üliõpilaste hulgas

Pühapäeval, 20.oktoobril, ülikoolilinnas Tartus toimunud Üliõpilaste Eesti MV-l selgitati välja parimad judokad tudengite seas. Kokku oli osalemas 22 judokat üle kogu Eesti. Võistlused toimusid EASL-i juhatuse esimehe Ants Veetõusme ülevaatliku pilgu all ning ta andis  enne võistluste algust Tartu Do treenerile Andres Põhjalale üle tänukirja hea koostöö eest universiaadi judokoondise ettevalmistamisel ja lähetamisel XXVII suveuniversiaadile Kaasanisse möödunud suvel. Teatavasti jõudsid universiaadil judokatest esikaheksasse Juhan Mettis, Grigori Minaškin ja Julia Bezhko. Kahjuks Juhan Mettis ega Grigori Minaškin sellel aastal Tudengite MV-st osa võtta ei saanud, kuna nad saabusid pühapäeval Roomast OTC treeninglaagrist.

2013.a meistriteks krooniti seega: Tevol Tamm (-66kg) TLÜ, Roger Rööpson (-73kg) TTÜ, Erik Kangur (-81kg) TTK, Tarmo Habe (-90kg) SKA, Dmitri Lepp (+90kg) TÜ. Naistest oli konkurents kahjuks palju hõredam ning omavahel maadelnud Julia Bežko (-63kg) TLÜ ning Laura-Maria Lehiste (-70kg) TÜ said mõlemad tudengite meistritiitli osalisteks.  Pühapäevase päeva maratonlahingu pidasid maha vanad tuttavad ja sõbrad: Indrek Hopfeldt ning Madis Laid, kes maadlesid kokku13 minutit (5 min normaalaeg + 8 minutit lisaajal), enne kui Indrek Hopfeldt suutis sooritada yuko väärilise heite.

Sama päeva hommikupoolikul toimusid ka EMSL JÕUD MV-d, kuhu oli osalejaid kogunenud 25. Laupäeval leidis Tallinnas aset A.Lutsari mälestusvõistluse III etapp, kus maadlesid C ja D -klassi pisikesed judokad. Kõigi võistluste protokollid on üleval Tulemuste rubriigis.