Uudised

Sel nädalavahetusel toimub Baltikumi suurim judovõistlus

Sel nädalavahetusel toimub Tartus A. Le Coqi spordimajas  (Ihaste tee 7) Kaimu Keeraku Memoriaal Judos, mis on Baltikumi suurimaks judovõistluseks. Eelmisel aastal võttis võistlusest osa ligi 900 võistlejat, sellel aastal on matile oodata ligi 800 sportlast Soomest, Lätist, Leedust, Venemaalt, Valgevenest ja loomulikult Eestist. Laupäeval toimub 15-ndat korda K. Keeraku nimeline laste judopäev, kus on võistlemas lapsed vanuses 6-17 aastat. Suure võistlejate arvu tõttu võisteldakse lausa üheksal tatamil. Võistluste  algus laupäeval 10.30. Pühapäeval toimub ühe võistluse egiidi all 21. korda toimuv K. Keeraku memoriaal täiskasvanutele ning ühtlasi ka XXXIX Tartu lahtised meistrivõistlused judos. Võistluste algus 11.00. Kell 14.00 algavad aga Eesti Meistrivõistlused absoluutkaalus.

Sissepääs pealtvaatajatele on  tasuta. Tule ja saa osa suurimast judosündmusest Eestis.

Võistlejate esialgne nimekiri on üleval DO kodulehel:  http://www.do.ee/?page_id=1600

P.S kui leiad aega ja tahtmist abistada, siis ootame vabatahtlikke reede õhtul kell 21.00 A.Le.Coq spordihoonesse saali ülespanemisel abikätt ulatama.