Uudised

Kas keegi suudab Klubide Karikal pidurdada võitmatut Do klubi?

7.detsembril selgitatakse Tallinna Lauluväljakul (Tuletorni kõrval)  välja Eesti parim judoklubi nii noortes kui täiskasvanutes. Noortes võistleb meeskond seitsmes kaalukategoorias: -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, +90kg ning täiskasvanutes viies kategoorias: -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, +90kg.
Kas Tartu Do klubi suudab kaitsta eelmise aasta tiitleid nii noortes kui täiskasvanutes või suudavad teised klubid üllatada? Tartu Do on täiskasvanutes parima klubi tiitli võitnud juba alates aastast 2008! Viimati seisis täiskasvanute poodiumil kõrgeimal astmel mõne teise klubina Loksa RSK aastal 2007.  Ootame sellel aastal põnevat konkurentsi korraldajaklubilt  Ookami ning klubidelt Aitado, Budolinn ja paljudelt teistelt.

Parimale täiskasvanute meeskonnale preemia 500 eurot ning noorte võistkonnale 400 eurot.

Tule kaasa elama ning aita oma klubi võistkond võiduni!

Võistluste algus 12.00 ning pilet maksab 3 eurot.

KlubideKarikas plakat 2014