Uudised

Vinni ÕTK- ilusa traditsiooni algus

Läinud nädalavahetusel kogunesid judokad Vinni Spordihallis, et läbi viia esimene kodune ühislaager-seminar täiskasvanute, juunioride ja kadettide koondistele. Laagris oli põhirõhk tehnikal ja arutati metoodikat. Eriline rõhk oli suunatud ka uute reeglitega kohanemisele ning olukordade läbimängimisele. Peamised suunad olid töö haarde peale, maadlus mati aktiivse ala äärel ja üleminek püstimaadlusest maasmaadlusesse.
Laagrit viisid läbi täiskasvanute koondise peatreener Aleksei Budõlin ning esimesel päeval ka Vladimir Grill. Lisaks viibisid sportlastega kohal treenerid Riho Lehiste ja Enno Raag Võrust , Ivan Novitski Narvast ning Jevgeni Tširkin Rakverest. Puudus dojo sensei Riho Rannikmaa, kes viibis sel ajal Jaapanis Baruto karjääri pidulikul lõpetamisel.
25 sportlast said neli täiemahulist treeningut ning uusi teadmisi. Nii mõnigi sportlane andis endast maksimumi ning kõige noorematele, kes alles püüdlevad kadettide koondisesse, oli see suurepärane võimalus vanematelt ja kogenumatelt õppida.

Täname osalejaid ning kutsume üles kõiki teisi treenereid ja sportlasi võtma osa sellisest koostööst, mille puhul jagatakse metoodilisi kogemusi ning pakutakse tatamil sparringut.  Loodetavasti saame 2014.aasta jooksul läbi viia regulaarseid koduseid kogunemisi, kus koondised ja kandidaadid ühiselt treenida saaks. Järgmiste laagrite info tuleb peale üldkoosolekut.

Aleksei Budõlin ja Vladimir Grill

 

 

20140209_163517 20140209_163521