Uudised

Elva Openi medaleid jagati juba 20ndat korda

Laupäeval, 11ndal jaanuaril toimus Nõo spordihoones Elva Openi kahekümnes juubeliüritus. Juubelile kohaselt ei puudunud ka suured kringlid, mis enne võistlust  treenerite ja kohtunike suud magusaks tegid. Võistluste avamisel võttis sõna ka Elva linnapea Toomas Järveoja, kes tunnustas Altia klubi treenereid Evelin ja Marek Pihlakut järjepideva traditsiooni hoidmise eest.

Hooaja avavõistlusele tuli võistlema kokku 145 noort judokat üle kogu Eesti, kaugeimad tulijad olid näiteks Kuressaare KSK-st. Kui traditsiooniliselt on Elva Openil maadelnud A ja C klass, siis sellel aastal selgitati parimad judokad välja C ja D-klassis. D-klassi poisid ja tüdrukud maadlesid reeglite järgi, kus peab vastast ühe matši jooksul vähemalt kaks korda ära heitma (W+W), et vältida juhuslikkust ja anda noortele judokatele rohkem maadluskogemust. Võistlus kulges ladusalt ja kella 5 paiku said ka kaugemalt tulijad koduteele asuda.
Sellel võistlusel maadeldi veel “vanade” reeglite järgi, ent täiskasvanute ja kadettide EMV-d loodame läbi viia juba 2014.a algusest kehtivate IJF-i reeglite järgi (Reeglite tõlge lisatud ka siia uudise juurde). Ootame kõiki huvilisi registreerima 18.jaanuari Tallinna judokoolitusele, et oma teadmisi enne tiitlivõistlusi täiendada, rohkem infot vaata kalendrist.

Elva oma "Oscarid"

Elva oma “Oscarid”

Marek Pihlak avamas D-klassi võistlusosa.

Marek Pihlak avamas D-klassi võistlusosa.

D-klassi poisid ja tüdrukud

D-klassi poisid ja tüdrukud